lørdag 8. oktober 2011

Velkommen til ÅRSMØTE og hagelagsmøte

Tirsdag 11. oktober kl. 18.30 er det ÅRSMØTE for Eidsvoll hagelags medlemmer på Breidablikk. Årsmøtepapirer er sendt ut.

Eidsvoll hagelag inviterer alle hageinteresserte til temamøte rett etter årsmøtet,
kl. 19.00.
Judith narvhus skal snakke om temaet Store grønnsaker, et morsomt foredrag (tror vi det blir). Judith Narvhus har tidligere hatt foredrag i Eidsvoll hagelag, sist i april i 2009 om temaet "Storkenebb".

Info fra Judith om foredraget hun skal ha:
"Å dyrke enorme grønnsaker er ikke noe folke flest interesserer seg for i utgangspunktet. De fleste av oss er bare fornøyd om vi klarer å få en brukbar avling i det hele tatt...
Men i Nord England er det mange som har nærmest viet livet sitt til å dyrke store og helt perfekte grønnsaker - og hvert år i september avholdes det en konkurranse i Harrogate, Yorkshire da de mest vidunderlige grønnsaker stilles ut og premieres.
Hvorfor denne gamle tradisjonen - kan du vite.
I tillegg til dette kan en besøke utstilling og premiering av høst blomster (georginer, Chrysantehemum m.m.) og en kan stå og beundre fantastiske blomsteroppsatser. En kan bli fristet til å kjøpe de nyenste hagedingser, eller prøve å få med seg hjem nye planter til hagen og huset.
En dag med noe for en hver smak - velkommen til en billedvandring til Harrogate Autumn Show!" Hilsen Judith

Som vanlig blir det kaffe og servering og salg av årer.
Det blir påmelding til kjøp av kalender og du kan komme med forslag til tema for studiesirkel.
Inngang kr 50,-.

Alle er hjertelig velkommen!

Styret

Ingen kommentarer: