lørdag 24. januar 2009

Årets hagelag

Hvert år inviterer Akershusflykeshagelag til inspirasjonssamling. Berit Delbek og Sigrid Hjellen representerte Eidsvoll hagelag på årets samling.

Første del av dagen var satt av til informasjon om studiesirkel arbeid. Vi i Eidsvoll hagelag har jevnlig arrangert studiesirkler, men det er godt å bli minnet om regler og rutiner rundt studiearbeidet. Vi fikk også tips om hvor lett det er å lage sine egne studiesirkler. Det trengs bare 5 deltagere og et godkjent opplegg, så er vi igang. Hva om det ikke allerede finnes et godkjent opplegg? Da lager vi ett, og nå vet Sigrid og Berit hvordan.

Etter lunsj var det tid for grøntfaglig foredrag. Temaet i år var hageplanlegging. Marit Næss holdt et fantastisk spennende foredrag som det dessverre ble altfor kort tid til. Du kan finne mer om henne og hageplanlegging hvis du trykker HER.

Høydepunktet på samlingen var likevel kåringen av årets hagelag. Det er en ære å bli utnevnt til årets hagelag. En ære som bare blir aktive, driftige hagelag til del.
Vi kan alle være stolte av at Eidsvoll er kåret til det beste hagelaget i Akershus.

Vi har vært et aktivt og driftig hagelag det siste året, men la oss si det sånn; vi har ingen planer om å hvile på våre laurbær. 2009 kommer til å bli et spennende hageår.

Ingen kommentarer: