fredag 10. april 2009

Storkenebb


Neste hagelagsmøte er rett rundt hjørnet. Allerede tirsdag 14. april faktisk. Da kommer Judith Narvhus og hun skal holde foredrag om planteslekten geranium. Der er det mange sorter å velge i og mange av dem er altfor lite kjent. Margery Fish skal ha sagt "Er du I tvil, plant en geranium" .

Judith har en innholdsrik hjemmeside. Den finner du her. Det hender at siden kommer opp med engelsk tekst. Nederst i høyre hjørne finner du et norsk flagg. Klikk på det, så bytter du språk.

Har du ikke vært på møtene våre? Da er det på tide. Vi treffes på Breidablikk, ved Eidsvoll kirke. (Merket menighetskontor.) Det er kaffe og servering etter foredraget. Kjenner du ingen? Vi har hørt at det ikke er så lett bli kjent. Ta kontakt, snakk med oss. Vi vil at alle skal føle seg hjemme, men det er mange mennesker og mye som skjer og det er fort at nye forsvinner i mengden.

...og jeg glemte det nesten; det blir bytte av stiklinger. Topp alle planter som tåler det og ta med stiklingene. Vi i styret har allerede sikret at det kommer mye fint å bytte i.

Mari Anne Brækkan

Ingen kommentarer: